Izolacioni paneli

Naši izolacioni paneli se koriste za zidove, krovove, fasade, unutrašnje pregrade i plafone ili kao dio naših kompletnih rješenja – izolacionih kabina. Najčešće se koriste kao zvučna ili termo izolacija u industrijskim postrojenjima, komercijalnim zgradama, skladištima i fabrikama.

Shvatamo da je ulaganje u izgradnju veliki poduhvat tako da sa nama možete računati na kvalitet, ekonomičnost, estetiku i podršku u svakom pogledu od dizajna do montaže na licu mjesta.

Naš stručni tim inženjera u mogućnosti je da prilagodi panele prema Vašim potrebama, od sastava do načina vezivanja pojedinih elemenata. Zajedno sa panelima nudimo i širok asortiman dodatnog pribora, zaptivača, alata, limenih profila i detaljnih crteža potrebnih za montažu.

dimpanel

Izrada po mjeri

U mogućnosti smo da se prilagodimo svim Vašim zahtjevima i estetski i funkcionalno.

 

Izvanredne tehničke karakteristike

Naši paneli u potpunosti zadovoljavaju savremene zahtjevne standarde izrade. Otpornost na vatru i dobra termo izolacija osiguravaju visoku energetsku efikasnost. Zahvaljujući zvučnoj izolaciji u našim panelima, stvaramo ugodnije uslove za život i radno okruženje. Visok kvalitet izrade, jačina i stabilnost omogućuju duži životni vijek i manje troškove održavanja.